BLI AFFÄRSPARTNER

Vi söker dig som är erfaren ledare och konsult, van att driva eget och vill fylla din verktygslåda med något intressant och värdeskapande

Har du god erfarenhet som operativ ledare och vill utöka och utveckla din expertis och tjänsteportfölj? Är du en person som idag har ett kontaktnät med beslutsfattare och jobbar långsiktigt och med nära relationer? Då har vi något spännande för dig!

PerformancePotential söker långsiktiga samarbetspartners för att fortsätta etablera vår spännande tjänst. Vi har sedan 7 år tillbaka, både utvecklat och arbetat med en spännande modell som hjälper organisationer att nå sina resultatmål och genomförandeförmåga utifrån ett helt nytt angreppsätt. Vi kopplar ihop affären och organisationen utifrån kunskapen om var och ens tillvägagångssätt och matchar verksamheter med individer och teams sätt att leverera och prestera.

Vad gör PerformancePotential

Hur fungerar vår modell

Varför bli affärspartner?

  • Du blir en del av ett starkt sammanhang med drivna kollegor – vår ”extended family”.
  • Vi har ett beprövat verktyg med väldigt goda referenser från kända varumärken.
  • Du skapar återkommande affärer genom vår process och metodik.
  • Vi erbjuder ett kontinuerligt inflöde av leads och intresseanmälningar.
  • Vi underlättar dialog med senior management och c-level kontakter.

Du blir en del av vårt team av affärsdrivande personer med ett starkt intresse att kombinera affär och organisation.

Du måste ha erfarenhet av att operativt leda människor i en verksamhet och förmågan att kommunicera och engagera med ett pedagogiskt arbetssätt. Du använder ditt nätverk för att förstärka din nuvarande verktygslåda med PerformancePotentials erbjudande.

Vi har roligt på jobbet och förmånen att etablera långsiktiga relationer med intressanta företag och personer, som vi hjälper att nå högre produktivitet och resultat.

Är du en person som idag har ett kontaktnät med beslutsfattare och jobbar långsiktigt och med nära relationer, då träffar vi dig gärna.

Känner du igen dig?

Skicka in din intresseanmälan här nedan:

Lyssna till våra kunder och hur vår modell har skapat konkreta resultat.

0
Cool Number